Schermafbeelding 2015-06-10 om 09.31.21

Distributie

2007 0308VLL0107Onze distributieactiviteiten zijn onderverdeeld in drie categorieën: pakketservice, palletservice en stukgoedservice.

Met onze pakketservice kunnen wij al uw pakketten op de plaats van bestemming brengen. Wereldwijd. Hiervoor hebben wij een nauw samenwerkingsverband met een van de grootste Europese dienstverleners, zodat wij niet alleen uw nationale maar ook uw internationale pakketten kunnen verzorgen. En dit alles tegen een scherp tarief.

Onze stukgoedservice verzorgt uw zending die niet in een pakket te verzenden is of op een pallet past. Hoe groot, lang of log uw zending ook is, wij brengen het naar de door u gewenste bestemming. Ook als dit een bestemming zonder postcode betreft, zoals bijvoorbeeld een schip of een bouwplaats. Zeer breekbare goederen die een speciale behandeling nodig hebben zijn voor ons geen probleem.

Onze distributie dienstverlening kent daarnaast nog een aantal extra services, zoals bijvoorbeeld het, in Nederland en België, gegarandeerd de volgende dag leveren en/of het leveren vóór een bepaald tijdstip.

Ook het rijden van volledige routes behoort tot de mogelijkheden. Dit geeft u de mogelijkheid uw complete vervoer aan ons uit te besteden, zodat u er geen enkel omkijken meer naar heeft.

BEKIJK ONZE PROJECTEN